IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Промоция – обиждаш персонала и пиеш безплатно

Поляк в Испания, собственик на бар, въведе нов бизнес модел, който се оказва особено удачен в условия на криза

09:56 | 19.06.09 г.
Автор - снимка
Създател
Промоция – обиждаш персонала и пиеш безплатно

Бар в Испания въведе и наложи нов бизнес модел – в заведението е повече от желателно клиентите да обиждат персонала, предава Ройтерс. Така вероятно напрегнатите пиячи си отпускат нервите и се застояват в бара, увеличавайки оборота.


За да се подсили ефектът, съдържателите са решили и да предлагат безплатни напитки на тези, които са употребили най-оригиналната или смешна обида по адрес на работещите в заведението.


Когато идвате след работа, можете да псувате и обиждате колкото искате“, казва доволен клиент. Помолен за коментар за промоцията при особено цветисти ругатни, той заявява, че инициативата му се вижда много добра идея.


Барът се казва „Casa Pocho”, а собственикът е поляк. Той самият е доста обнадежден от начинанието си, като посочва, че притесненията около кризата му помагат в бизнеса, особено в избрания за следване модел. Испанският език пък бил много подходящ, тъй като е богат на нецензурни и обидни изрази.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:14 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още