IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо е важно да играем в лицензирани сайтове за залози?

В Betenemy ще откриете кои са лицензираните бетинг компании към момента

12:15 | 01.04.22 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка:&nbsp;Betenemy</p>

Снимка: Betenemy

Тъй като интересът към онлайн спортните залози не спира да расте, е напълно нормално и възникването на все повече нови букмейкъри. Заедно с това обаче може да откриете някои сайтове, които не са лицензирани, което може да постави вас и финансите ви в опасност. В такива ситуации, е хубаво да има на кого да се доверите. Затова можете да разгледате ревюта на всички букмейкъри Betenemy, където ще откриете подробна информация и списък с всички лицензирани бетинг сайтове у нас. Така ще можете да играете без грам притеснение и да се насладите максимално на това удоволствие. В сайта на Betenemy, ще откриете още много напътствия при избора на игра, както и различни класификации, които могат да помогнат да се спрете на конкретна компания за онлайн спортни залози и казино игри.

Факт е, че онлайн играчите значително нараснаха за сметка на тези в традиционните пунктове и зали. Това доведе до истински бум в сферата и последната година бройката на фирмите, занимаващи се със залози нарасна неколкократно, след застоя, който се наблюдаваше преди това. За жалост се появиха и нелицензирани такива, а всеки потребител с повече опит знае, че едно от първите неща, за което се следи, когато става дума за регистрация в бетинг сайт, е именно наличието на лиценз. То е така желан документ от редица фирми, който се предоставя от Държавната комисия по хазарт. Той служи като доказателство, че сайтът, който посещавате и използвате за своите залози, е напълно легитимен и отговаря на всички изисквания според българското законодателство. Този факт, малко или много, създава една сигурност у играча за стабилността на букмейкъра и всички препоръчват регистрация именно в такива платформи. 

Когато си правим регистрация, ние доверяваме на онлайн платформата на първо място нашите лични данни, заедно с лични документи, които са част от процеса по верификация. На следващо място, ние инвестираме някакви суми, независимо от техния размер, правейки онлайн залози. Определено във всяка от тези компании се отчита висок оборот и изключително много средства влизат и излизат от тях всеки ден. Когато те са регистрирани за дейността си, това дава определени гаранции на всеки потребител, че е защитен от законодателството.

През настоящата година няколко нови компании взеха лиценз, а през изминалата също имаше новопоявили се лица, което неимоверно може да създаде объркване у играчите, които не следят изкъсо сферата на спортните залози. Ако не сте сигурни дали сайтът, който разглеждате, е на лицензиран букмейкър, то е хубаво да потърсите повече информация по въпроса. Затова винаги можете да посетите Betenemy, където ще откриете кои са лицензираните бетинг компании към момента, в който правите своя избор. Разбира се, там могат да бъдат открити и редица други секции, които ще ви дадат повече насоки и когато става дума за оферти, бонуси, игри, джакпоти и много други. Тази информация безспорно е необходима и важна, защото ако ви допадне определен бетинг сайт, може да се превърнете в негов редовен посетител. 

Изборът на букмейкър е важен момент за всеки, независимо дали става дума за нов или вече опитен играч. Объркването и трудностите не са изключение за никого. Понякога интересните и примамливи оферти ни заинтригуват и не обръщаме достатъчно внимание на някои подробности, като това дали букмейкърът, който сме си харесали, е лицензиран. За да сте сигурни в това, можете да посетите потвърдени платформи за ревюта, които са се доказали с коректна информация, която предоставят и да се запознаете с наличните възможности.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:25 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още