IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новите премиери на успяха да детронират "Батман срещу Супермен"

Лентата отново оглави боксофиса в Северна Америка

12:21 | 04.04.16 г.
<p>
	<em>Снимка: Batman v Superman: Dawn of Justice</em></p>

Снимка: Batman v Superman: Dawn of Justice

"Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ запази първата си позиция в боксофиса в Северна Америка за втори пореден уикенд, генерирайки високи продажби на фона на слабата конкуренция от новите премиери, пише Bloomberg.

Филмът на Warner Bros., който изправя един срещу друг двама от най-известните комиксови герои в света, събра 52,4 млн. долара от прожекции в САЩ и Канада през този уикенд, сочат данни на ComScore.

Двете нови премиери „Бог не е мъртъв 2“ и „Meet the Blacks” се класираха съответно на четвърто и осмо място.

„Батман срещу Супермен“ успя да привлече зрителите въпреки лошите ревюта, които получи. Филмът е първият от няколко, с които филмовото подразделение на Time Warner планира да възроди своя франчайз на DC Comics и да намали преднината на Marvel на Walt Disney. Някои анализатори се въздържат от дългосрочни прогнози за филма във връзка с възможността лошите отзиви все пак да му се отразят.

Очакваше се лентата със супергероите да генерира 55 млн. долара от продажбата на билети, сочи оценката на BoxOffice.com. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:56 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още