IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

5 причини за включване в LEGION RUN това лято

Остава малко повече от месец до второто издание на приключението в България

09:06 | 17.07.15 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Legion Run</em></p>

Снимка: Legion Run

Официално е – вторият Legion Run в България ще бъде на 29 август в Панчарево. Чакахме го още от края на миналогодишното събитие, когато заедно с над 1500 ентусиасти тичахме по насечен терен, пълзяхме под бодлива тел, гмуркахме се в контейнери с лед и джапахме в калта. С други думи – забавлявахме се страхотно.

За тези, които са го пропуснали: Legion Run е много повече от 5 километра бягане с препятствия. Това е незабравимо приключение.

Ето и 5 причини да не пропускате второто издание това лято.

Всеки може. Достатъчно е да сте пълнолетни и с приключенски дух. Добрата физическа подготовка помага, но не е изискване. Няма задължителни препятствия – ако не искате да минавате през някое, просто продължавате към следващото.

Предизвикателство за духа и тялото. Есенцията на Legion Run. Да излезеш собствената си зона на комфорт, да се изправиш пред страховете си, за да откриеш, че можеш повече. Това не е състезание, не се засича време, няма победители. Състезавате се само и единствено срещу себе си.

Отборен дух. При някои препятствия взаимодействието с другите помага, при други е просто задължително. Независимо дали участвате индивидуално или в отбор, винаги можете да разчитате на останалите. Емоциите на финала винаги са споделени, а усещането да си част от хиляден Легион – епично.

Офлайн приключение. Кога последно се забавлявахте часове наред с колеги и приятели без някой да си погледне телефона? Legion Run ви оставя с няколко драскотини, кал на неочаквани места, но и с удовлетворението, че сте изживели нещо истинско.

В тренда. Legion Run е сред лидерите в бързо растящата obstacle course индустрия. Над 3,4 милиона души по света са участвали в подобни събития, като броят им непрекъснато расте. Вече знаете защо.

Билетите за Legion Run са в продажба. Можете да се запишете тук.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:07 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 7 rate down comment 1
TomaNeverni
преди 9 години
Като няма казарма сега трябва да си плащаш
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 2 rate down comment 4
kalendar
преди 9 години
+++Имам приятели, които ще участват, аз грам не съм във форма иначе ми се иска.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още