IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Комарджийски страсти

Кои са най-големите победители и най-големите губещи в историята на Лас Вегас

12:42 | 25.05.14 г.
<p>
	<em>Снимки: Getty Images</em></p>

Снимки: Getty Images

На 21 март 2003 г. 25-годишен софтуерен инженер от Лос Анджелис печели рекордния джакпот от 39.7 млн. долара. Той запазил своята анонимност, така че за случая свидетелстват единствено новинарски дописки и спомените на посетители на казиното “Екскалибур”. Който и да е този късметлия, неговият успех вдъхновява милиони хора от всички точки на света, които продължават да пристигат в Лас Вегас, надявайки се също да спечелят.

Огромната част от хората, които следват мечтата си, си тръгват от Града на греха разочаровани и с по-малко пари, отколкото са имали, когато са дошли. Въпреки голямата вероятност да си тръгнат с празни джобове обаче, всеки един от комарджиите мечтае, че някак ще успее да разгадае системата и да се превърне в победител, чийто живот е на път да се промени.

От CNBC.com ни припомнят кратката история на десетте най-известни хазартни личности в Лас Вегас. Едни от тях са загубили милиони, други са спечелили милиони, а някои от тях - и двете.

 


 


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:31 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още