IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-високоплатеният модел в света: Жизел Бюндхен

Тя вероятно е последната от лигата на супер моделите като Наоми Кембъл и Клаудия Шифер

15:14 | 18.07.13 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Бюндхен е и просперираща бизнес дама. <em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Бюндхен е и просперираща бизнес дама. Снимка: Ройтерс

Бразилският супер модел Жизел Бюндхен притежава нетно състояние от 250 млн. долара, изпреварвайки в класацията известни свои колежки като Кейт Мос, пише онлайн изданието Born Rich.

Освен всичко останало манекенката доказа, че възрастта и майчинството не са пречка за успеха в света на модата. Бюндхен, която е на малко над 30 години и има две деца, е най-високоплатеният модел в света благодарение на многобройните си ангажименти - от говорителка и модел до независими лицензионни договори. 

Бюндхен стана известна, след като се появи като "Ангела" на Victoria's Secret. В момента тя е лице на редица луксозни продукти и марки като Versace, Esprit и Panten, както и на джапанките Ipanema. Омъжена е за американския футболист Том Брейди, но това не ѝ пречи да развива активна дейност като говорител в родината си Бразилия. Неотдавна Жизел се обяви против използването на програмата PhotoShop в модния свят и се появи без грим в последната си BLK DNM кампания в опит да накара фотографите да правят реалистични и естествени снимки, които не крият нормалните несъвършенства.

Освен успешен модел, Бюндхен е и просперираща бизнес дама и пример за мнозина млади свои колежки. Тя вероятно е последната от лигата на супер моделите като Наоми Кембъл и Клаудия Шифер, които успяха да се задържат в света на модата в продължение на дълги години.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:11 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още