IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Популярният американски радио водещ Кейси Касем продава имот за 42 млн. долара

Къщата с площ от 1114 кв. м разполага с дневна, седем спални и девет бани

14:19 | 12.04.13 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Илюстрация: L<em>OS ANGELES REAL ESTATE</em></p>

Илюстрация: LOS ANGELES REAL ESTATE

Кейси Касем, който си спечели национална слава в САЩ с предаването си "Американският топ 40" от 1970 г., продава имение в Уестсайд за 42 млн. долара, съобщава Los Angeles Times.

Къщата с площ от 1114 кв. м разполага с дневна, седем спални и девет бани. В нея са се състояли редица съкровени интервюта и често са преспивали по над 20 гости на нощ. Дворът пък е бил сцена на изпълнени със знаменитости партита и надпревари по пейнтбол.

Касем купува имота като подарък за съпругата си Джийн през 1989 г. По-рано двойката живее в хотел "Бевърли Уилшайър", но след като разбира, че чака дете, решава да се установи в собствена къща.

От закупуването на имението Джийн непрекъснато прави реконструкции, разширения и осъвременявания. Стаите са изпълнени с антики от колекцията на семейство Касем и са отражение на влечението на Джийн към цветовете и материите.

Според Джийн любимата им стая е библиотеката, където са събирали книги от цял свят, договаряли са сделки и са провеждали интервюта за телевизията и радиото. В имението има редица стаи със специално предназначение. Обособени са фризьорски салон, дизайнерско студио и помещение за прислугата. В семейната стая, библиотеката, двата главни апартамента и дори в една от баните има камини.

Градината е осеяна с дървета, живи плетове, поддържани градини и просторна ливада. Има и игрище за голф, цитрусови дървета, лози и ягодови насаждения.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:22 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още