IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Espress Veloce представи кафе машина с форма на автомобилен двигател

Филтърът за кафе е с формата на бензинов филтър, диспенсерите приличат на запалителни свещи.

15:34 | 26.03.13 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Така изглежда естравагантната кафе машина. <em>Снимка:&nbsp;Espresso Veloce</em></p>

Така изглежда естравагантната кафе машина. Снимка: Espresso Veloce

Традиционната чаша кафе става все по-интригуваща и грандиозна и то не заради напитката в нея, пише онлайн изданието Born Rich. Тайната се крие в кафе машината!

Примери за луксозни дизайнерски уреди като Elektra Chrome Espresso, Concordia 2500E, Racepresso, Xelsis Digital ID и кафе машината на Halogen за 20 000 долара показват, че любимата напитка е спечелила славата си не само заради качествените зърна, а и благодарение на машините, от които се прави.

Специално за автомобилните маниаци компанията Espresso Veloce е разработила моделите V10 и V12 с дизайн, подобен на двигателите на Ferrari с подобна конфигурация. Уредите са изработени от алуминий, магнезий и титан - материали, характерни за света на автомобилните състезания. Филтърът за кафе е с формата на бензинов филтър, а диспенсерите приличат на запалителни свещи.

Също като повечето красиви и изисквани изделия, и тези машини ще бъдат произведени в лимитирана серия от едва 500 броя. Все още не е обявена цена.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:27 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още