IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никой не иска да купи старата кола на Кейт Мидълтън

Собственикът на синия Volkswagen Golf, в който Кейт и настоящият й съпруг принц Уилям се возели като студенти, иска минимум 20 хил. паунда за автомобила

12:00 | 19.07.11 г.
<p>
	Кейт Мидълтън. <em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Кейт Мидълтън. Снимка: Ройтерс

Старата кола на херцогинята на Кеймбридж Катрин не се радва на интерес в eBay, въпреки всеобщия глад за нейни вещи. Синият Volkswagen Golf, в който Кейт и настоящият й съпруг принц Уилям се возели като студенти, е обявен за продажба на интернет аукцион, но за два дни не е привлякъл нито една оферта, пише Daily Mail.

Сегашният собственик на автомобила Сони Бразил е пуснал кралския Golf с начална цена 20 хил. паунда, въпреки че колата е купена за двойно по-малко през 2001 г. - 10 818 паунда.

По думите на младежа консултант от аукционна къща в Дорсет му е казал, че колата струва над 30 хил. паунда.

Сони Бразил продаваше и чифт копчета за ръкавели, които намерил в автомобила, но явно е размислил. „Копчетата за ръкавели вече не се продават. Внимателно обмислих и реших, че те имат емоционална стойност за семейство Мидълтън, затова реших да им ги върна. Те им принадлежат“, заявява Бразил.

Той не е сигурен и на кого точно са принадлежали копчетата. Възможно е те да са на брата на Кейт Мидълтън – Джеймс.

След като семейството на Кейт Мидълтън продаде колата, тя почти не е карана. Сони Бразил е изминал с нея по-малко от 5 хил. км. Самата херцогиня Катрин е изминала с този автомобил около 120 хил. км и редовно е снимана от папараци в него, докато шофира към и от работното си място.

Съпругата на принц Уилям беше щракната и докато спори с общински служител, който я глоби за неправилно паркиране преди няколко години. Кейт е имала и инциденти при шофиране, тъй като колата е претърпяла няколко леки поправки.

Катрин подарява Golf-а на своя брат Джеймс през 2007 г., само няколко месеца, след като се раздели с принц Уилям. Тогава се говореше, че тя иска да се отърве от всичко, което й напомня за връзката й.

През 2009 г. семейство Мидълтън реши да продаде колата, но в крайна сметка направи размяна в дилърския център на бащата на Сони Бразил. Самият Сони се радва изключително много на добрата сделка: “Невероятно е, че платих само 1 400 паунда за автомобила, а сега той струва в пъти повече!“

Той признава, че не е карал колата много, но пък й е сменил гумите. Освен това, Сони Бразил не е позволявал на никой друг да шофира Golf-а на Кейт Мидълтън.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:10 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още