IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пол Маккартни планира скромна сватба

68-годишният музикант ще се жени за приятелката си Нанси Шевел в скромен кръг от роднини

13:40 | 10.05.11 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Снимка: Ройтерс</p>

Снимка: Ройтерс

Сър Пол Маккартни планира скромна сватба, съобщи Контактмюзик.

По-рано този месец 68-годишният музикант направи сватбено предложение на приятелката си Нанси Шевел с пръстен, който струва 650 000 долара. Двамата се срещат от 4 години.

Нанси Шевел настоява сватбата да не бъде разточителна.

"Ще бъде скромна сватба - ще присъстват само членове на семействата ни, заяви Шевел пред в. "Ню Йорк пост".

“Не знам кога точно ще е сватбената церемония и не ме питайте каква ще е булчинската ми рокля. Харесва ми да живея в Ню Йорк, но ще се преместя при годеника си в родината му Англия. Все още обаче имам работа тук и ще се връщам в САЩ веднъж месечно”, посочва Шевел.

Това ще е трета сватба за сър Пол, който бе женен за Линда Маккартни от 1969 г. до смъртта й от рак на гърдата през 1998 г., а след това и за бившия модел Хедър Милс. Макар че Пол официално не се разведе с Хедър до 2008 г., двамата бяха разделени от 2006 г.

51-годишната бизнесдама увери, че си прекарва страхотно с петте деца на Маккартни - 48-годишната Хедър, Мери, на 41, Стела, на 39, Джеймс, на 33, и 7-годишната Биатрис.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:27 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още