IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Love.net е близо до психологическата граница от милион лева приходи

Лентата вече е гледана от 139 419 зрители и е събрала общо 964 242 лв. приходи

16:52 | 27.04.11 г.
Автор - снимка
Създател
<p>Повече от 8 хиляди зрители са гледали Love.net по време на Великденските празници<i> Снимка:</i> Нова телевизия</p>

Повече от 8 хиляди зрители са гледали Love.net по време на Великденските празници Снимка: Нова телевизия

През великденските празници се запази подреждането на първите сред най-гледаните филми у нас, сочат данните от киноразпространителите, събрани в българския боксофис.

На първа позиция продължава да е анимационната триизмерна история на два редки като вид папагали - "Рио". Филмът вече е гледан от близо 70 хиляди зрители и е събрал повече от 645 хил. лв. приходи, като само за четирите дни на Великден са го гледали над 10 хиляди души.

На втора позиция продължава да е българският "Love.net". Преплитащата много истории през интернет лента е гледана вече от 139 419 зрители и е събрала общо 964 242 лв. приходи, като около Великден са го гледали повече от осем хиляди души.

Екшънът с Робърт де Ниро "Високо напрежение" също запазва третата си позиция отпреди. Филмът е гледан вече от близо 46 хиляди души и е събрал повече от 344 хил. лв. приходи.

Премиерният за Великден екшън "Адвокатът с Линкълна" е на четвърта позиция сред най-гледаните заглавия у нас. Филмът е събрал за първите четири дни на екран 21 858 лв. от 2583
зрители.

На пета позиция е трилърът с Джейк Гиленхал "Първичен код". Филмът е гледан от над 15 хиляди зрители и е събрал повече от 106 хиляди лева от билети от премиерата досега.

Втората премиера за Великден - историята на една костенурка, разказана в триизмерната анимация "Приключенията на Сами", е гледана от общо 1460 зрители и е събрала 14 725 лв. от билети, което го подрежда на шесто място сред най-гледаните филми у нас.

Комедията "Жена назаем" е на седма позиция и вече е гледана от над 26 хиляди зрители, като е събрала от билети близо 185 хиляди лева.

На осма позиция е трилърът с Антъни Хопкинс "Ритуалът", който вече е с над 14 хиляди зрители и близо 113 хил. лв. приходи.

На девата позиция е "Писък 4" - с близо шест хиляди зрители и 39 хиляди лева приходи. На десето място сред най-гледаните заглавия е историята на хамелеона "Ранго". За близо два месеца анимацията е гледана от близо 41 хил. зрители и е събрала близо 282 хил. лв. приходи.

На десето място сред най-гледаните заглавия е историята на хамелеона "Ранго". За близо два месеца анимацията е гледана от близо 41 хил. зрители и е събрала близо 282 хил. лв. приходи.

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:04 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още