IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първият триизмерен порнофилм би рекордите по приходи

„3D Секс и Дзен“ е надминал и „Аватар“ по приходи още през първата седмица на излъчването си

15:49 | 21.04.11 г.
Автор - снимка
Създател
<p>Лентата се радва на интерес от страна на жадните за подобни забавления китайци.<br />
<i>Снимка:</i> Ройтерс</p>

Лентата се радва на интерес от страна на жадните за подобни забавления китайци.
Снимка: Ройтерс

Хляб и зрелища! Или само зрелища! Първият в света триизмерен порнофилм стана причина за огромни опашки пред киносалоните в Хонконг. Според продуцентите още през първия ден лентата 3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy („3D Секс и Дзен: Екстремна фантазия“) е събрала повече приходи от хитовия „Аватар“.

Докато през първия си ден в салоните “Аватар” е донесъл приходи от 230 хил. евро, порнофилмът е постигнал малко повече – 250 хил. евро. За петте дни от старта на излъчванията еротичната лента събра повече от 17 млн. хонконгски долара (1,3 млн. евро).

Силното представяне в бокс офиса се дължи до голяма степен на наплива от китайски туристи, които не могат да гледат филма в родните си градове заради забраната на местните власти. Някои китайски туроператори се възползват от това и организират специални кино-турове.

Sex and Zen е римейк на едноименната лента от 1991 г., която разказва историята на млад мъж. В основата и на двата филма всъщност е класическо произведение от китайската литература, в което млад мъж преоткрива любовта на живота в своята бивша съпруга, като навлиза в света на кралските грехове и оргии.

Главните действащи лица в лентата са японските порноактьори Хара Саори и Суо Юкико, но в поддържащите роли участват и китайци. Продуцент е Тинто Брас, който в момента работи по римейк на „Калигула“. Снимките трябва да започнат в Италия през май.

Триизмерната лента пожъна огромен успех и в Тайван, където до момента е спечелил общо 360 хил. паунда. Според Ройтерс лентата ще се радва на голям интерес и в САЩ и на Стария континент.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:49 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още