IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Coca-Cola окончателно скъса отношенията си с Уейн Рууни

Скандали с личния живот на футболната звезда го лишиха от рекламен договор с компанията

16:29 | 06.04.11 г.
Автор - снимка
Създател
Coca-Cola окончателно скъса отношенията  си с Уейн Рууни

Най-големият производител на безалкохолни напитки в света – американската компания Coca-Cola, окончателно прекрати отношенията си с нападателя на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни.

Както е известно, на по-ранен етап Рууни бе свален от рекламните кампании на компанията заради подозрения, свързани с личния му живот, припомня АР.

Рууни бе рекламно лице на Coca-Cola Zero, като ликът му се появяваше на металните кутийки и бутилките с напитката до септември миналата година, когато се появиха слухове, че 25-годишният футболист изневерява на бременната си по онова време съпруга с проститутка.

"Договорът ни с Уейн Рууни изтече миналата година и ние взаимно се споразумяхме да не подновяваме отношенията си", се посочва в разпространено днес съобщение на Coca-Cola.

Когато миналата година се появиха твърдения, че Рууни е "кривнал от пътя", Coca-Cola определи английския футболист като неподходящ за рекламите на компанията, но настоя, че "отношенията с Уейн Рууни продължават".

Заради скандал около семейния си живот и друга голяма звезда на спорта – голфърът Тайгър Уудс, се раздели с голяма част от приходите си от реклама.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:21 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още