IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Китаристът на Led Zeppelin ядоса феновете с автобиографията си

Автобиографията със снимки на бившия китарист на групата Джими Пейдж разбуни духовете заради цената си от 445 паунда

15:13 | 10.09.10 г. 2
Китаристът на Led Zeppelin ядоса феновете с автобиографията си

Автобиографична книга от 512 страници, в която има 700 снимки, отпечатани на висококачествена хартия, облицована с кожа и коприна по краищата, издаде бившият китарист на Led Zeppelin Джими Пейдж.

Копията от лимитираното издание, което е отпечатано в тираж от 2 500 броя, са подписани лично от музиканта и ще се продават по целия свят на цена от 445 паунда.

Вместо написана, историята на бившия китарист е разказана предимно с помощта на непубликувани снимки, които отнели година на 66-годишния музикант да ги събере.

Феновете обаче не останаха доволни, съобщава вестник Telegraph. При вида на цената мнозина от тях се ядосали и изказали възмущението си.

„Тази цена е доста над това, което ние, простосмъртните, които му помогнахме и подкрепяхме когато беше в труден период, можем да си позволим“, написал негов фен онлайн в сайта на издателството Genesis Publishers, отпечатало книгата.

„За тази цена той по-добре да ми я донесе лично у дома и да ми я прочете“, добавя друг.

„Благодаря ти много, че сложи цена на книжката си с картинки, която не е по джоба на 98% от феновете ти, Джими – оценяваме загрижеността ти“, пише друг негов почитател.

Хилари Роусън, бивш президент на Асоциацията на звукозаписната индустрия в САЩ, определя изданието като „визуализирана документална книга“, която детайлно обрисува кариерата на Пейдж с групата.

В книгата са подбрани снимки, на които музикантът е предимно на сцена. „Тя е изцяло за музика и нищо друго“, казва Пейдж пред The New York Times. Според него това ще е чудесен спомен за най-верните му почитатели.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:26 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 1 rate down comment 0
mrvip
преди 13 години
А, била в подзаглавието...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 1 rate down comment 0
mrvip
преди 13 години
И цената е?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още