IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Филмират историята на Опра Уинфри

Инициаторите на проекта обещават да представят пътя на звездата от провинциалния щат Мисури до върховете на световната слава

14:30 | 13.07.10 г.
Автор - снимка
Създател
Филмират историята на Опра Уинфри

Историята на Опра Уинфри, разказана от биографката на знаменитостите Кити Кели, ще бъде претворена във филм, предаде AP.

Продуцентът Лари Томпсън съобщава, че е придобил правата върху скандалната книга на Кели „Опра: Биография“ и тя ще бъде адаптирана за двучасов телевизионен филм.

Според Томпсън обаче ще е много трудно да се открие подходяща актриса, която да се превъплъти в образа на популярната водеща.

„Пътят, изминат от Опра Уинфри от провинциалния щат Мисури до върховете на световната слава, е осеян с прости истини и сложни характери. Кастингът за ролята на Уинфри ще бъде огромно предизвикателство. Смятаме да прослушаме както утвърдени актриси, така и нови лица“, казва Лари Томпсън.

Новината за телевизионния филм, който трябва да бъде излъчен през септември 2011 г., едва ли ще се хареса на Опра Уинфри, коментира Контактмюзик. По-рано през тази година, когато книгата на Кити Кели излезе на пазара, популярната водеща отказа всякакви коментари за тази „така наречена биография“.

Прочутото шоу на Опра Уинфри предстои да слезе от екран именно догодина, след 25 години в ефира на CBS. Договорът на звездата с телевизията изтича през септември 2011, като Уинфри е решила да се фокусира върху развитието на свой собствен телевизионен канал.

Опра Уинфри е един от най-успешните телевизионери и редовно се определя като една от най-влиятелните личности в света. За миналата година, когато Уинфри е спечелила 315 млн. долара, тя е на първо място в класация на Forbes на влиятелните знаменитости.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:27 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още