IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Дъглас може да се прости с 50% от печалбата си за "Уолстрийт 2"

Искът е отправен от бившата съпруга на звездата

16:01 | 29.06.10 г. 1
Майкъл Дъглас може да се прости с 50% от печалбата си за "Уолстрийт 2"

Бившата съпруга на Майкъл Дъглас Даяндра претендира за половината от печалбата му от новия филм "Уолстрийт: Парите никога не спят", съобщи Контактмюзик.

Лентата излезе по кината през април тази година, а бюджетът е в размер на 70 млн. долара.

При развода през 2000 г. Даяндра получи 45 млн. долара. Те очевидно не й стигат и тя подаде иск в съда в Ню Йорк, че й се полагат 50% от продълженията на филми, създадени от Майкъл Дъглас по време на брака им.

Майкъл Дъглас участва в "Уолстрийт" през 1987 г. Тогава лентата донесе на актьора „Оскар“ за най-добра мъжка роля. Адвокатката на Даяндра изтъква, че героят и заглавието на новия филм са същите, само действието е по-късно.

В новия филм след продължителен престой в затвора главният герой Геко излиза на свобода и открива, че е аутсайдер в света, който навремето е управлявал. В опита си да поднови връзката с дъщеря си, той се съюзява с годеника й Джейкъб (Шиа Лабьоф), който започва да го възприема като баща. Джейкъб обаче научава по трудния начин, че Геко - непроменен манипулатор и играч, преследва нещо съвсем различно от изкупление.

Съдията по делото още не е решил дали да му даде ход.

Майкъл Дъглас е женен за актрисата Катрин Зита-Джоунс от 10 години.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:37 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
Pyramid
преди 14 години
Абе, тия умора нямат ли? Плоско, скучно, предвидимо и позорно тътрузене подир парите.На негово място, всякак бих отстоявал, тази кака да го духа.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още