IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фестивал Fashion Food

Тържеството на кулинарното майсторство се провежда от седем години и запленява почитателите на гурме удоволствията

09:41 | 31.05.10 г.
Фестивал Fashion Food

От 1 до 15 юни тази година в Москва ще се проведе гастрономическият фестивал Fashion Food, на който ще бъдат показани най-новите тенденции в развитието на висшето кулинарно майсторство. Домакини на фестивала ще бъдат дванадесет ресторанта в руската столица. Тържественото откриване на Fashion Food обаче е отредено за ресторанта „Аист“.

Първият фестивал от рода Fashion Food се провежда в Брюксел преди седем години. От тогава демонстрирането на кулинарното изкуство се превръща в традиция, а майстори от цял свят се събират ежегодно, за да покажат на какво са способни в кухнята. Така създателите на фестивала получават не само желания обществен отзвук, но и успяват да увлекат в инициативата си. Тази година във фестивала участват готвачи от двадесет столични европейски ресторанта.

Сред участниците на фестивала са ресторанти като известния „Аист“, „Asia Hall”, „Blackberry Café“, „Simple Pleasures“, „Villa Rosa”, „Tommy D” и други. Пред журито от именити кулинари ще бъдат показани безупречни ястия, придружени от напитки, подбрани от професионални сомелиери.


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:17 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още