IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търси се дегустатор на бира и закуски

В Англия се откри свободно работно място за дегустатор на пиво и закуски

16:16 | 21.05.10 г.
Търси се дегустатор на бира и закуски
Във Великобритания се откри едно свободно работно място за дегустатор на бира. Кандидати за тази позиция се търсят в лондонския търговски комплекс Old Spitalfields Market - обявата е публикувана на сайта на базара. Самият покрит пазар се намира извън лондонското сити, съществува от 1638г. и е една от най-големите атракции на града.
 
Задълженията на дегустатора ще включват анализ на напитките (бира – която е направена при бърза ферментация и висока температура, както и такава, която е произведена при ниска температура), както и закуските в заведения, барове и други заведения в целия покрит пазар. Дегустаторът ще трябва да е в състояние в края на работния ден да напише доклад за резултатите от проведените изследвания на качеството на храните и напитките.
 
Основните изисквания към кандидатите (могат да кандидатстват както мъже, така и жени над 18 години), са любовта към бирата и храната, както и познаване на местните, регионалните и националните различия между различните марки пиво.
 
Работата на дегустатори на бира ще бъде първоначално на доброволни начала, тъй като ползите за дегустатора са очевидни.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:36 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още