IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН одобри коригираното търгово предложение за Лавена

Комисията е потвърдила проспект за допускане до търговия на регулиран пазар на емисия акции на Феникс Капитал Холдинг

21:00 | 03.04.14 г.
Автор - снимка
Създател
КФН одобри коригираното търгово предложение за Лавена

Комисията за финансов надзор не издава окончателна забрана за публикуване на внесеното коригирано търгово предложение от „Балтимор” ООД и „А Старт 2000” ЕООД за закупуване чрез инвестиционен посредник „БенчМарк Финанс” АД на акции на „Лавена” АД, гр. Шумен, от останалите акционери на дружеството, съобщи КФН.

Комисията е потвърдила проспект за допускане до търговия на регулиран пазар на емисия акции, издадени от „Феникс Капитал Холдинг” АД, в размер на 100 000 лева, разпределени в 1 000 броя и вписва „Феникс Капитал Холдинг” АД като публично дружество.

Регулаторът е констатирал непълноти в представените документи на „ЗД Евроинс” АД за осъществяване на застрахователна дейност в Румъния при условията на правото на установяване.

Надзорният орган е одобрил промените в устава на „Арко Тауърс” АДСИЦ, приети на извънредно общо събрание на акционерите.

КФН отнема лиценза на „РНК Кепитъл” АД (по искане на компанията) за извършване на дейност като инвестиционен посредник, както и лиценза на „Интерамерикан България” ЗЕАД (по нейно искане) за застраховки „Обща гражданска отговорност” и „Кредити”

Свързани компании:

ЗД Евроинс АД(5IC)

Лавена АД(LAV)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:40 | 26.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още