IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Цветан Цонев напуска ръководството на Трейс Груп

За нов представляващ дружеството е определен Мирослав Манолов

11:30 | 23.10.13 г. 1
Автор - снимка
Редактор
Цветан Цонев напуска ръководството на Трейс Груп

Инж. Цветан Цонев ще напусне постовете на изпълнителен директор и зам.-председател на Съвета на директорите на Трейс Груп холд АД, съобщи дружеството чрез БФБ-София.

Свикано е общо събрание на акционерите за 31 януари 2014 г., до което Цонев ще продължи да изпълнява фукнциите си на главен изпълнителен директор. Тогава на негово място в Съвета на директорите се предлага да бъде избран инж. Николай Вълев, който е ръководител на международното направление на Трейс.

От 22 октомври 2013 г. Трейс груп холд АД ще бъде с трима представляващи, като за нов е избран Мирослав Манолов, който сега е главен юристконсулт и член на Съвета на директорите. Другите двама представляващи са проф. Николай Михайлов и все още Цветан Цонев.

„Промените в ръководството на групата няма да доведат до съществени корекции в приоритетите. Компанията ще продължи политиката си на устойчиво развитие на вътрешния пазар като един от утвърдените изпълнители на големи инфраструктурни обекти, а с най-висок приоритет остава навлизането на външни пазари“, заявяват в съобщение от Трейс груп холд АД.

Трейс Груп очаква в най-скоро време да стартира проекти в Катар. „Вече имаме смесена компания за участие в проектите за метрото в Доха и железопътната инфраструктура“, заявиха от дружеството на среща с инвеститорите от 8 октомври 2013 г.

Акциите на дружеството поевтиняват с 2,7% на годишна база до 3,59 лв. за брой и 87 млн. лв. пазарна капитализация.

 

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:38 | 08.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 7
serafima
преди 10 години
Голяма новина за световно неизвестния човек и също толкова неизвестния негов заместник.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още