IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН не забранява коригирано търгово предложение за Уеб Медиа Груп

Регулаторът отказва да потвърди проспект за допускане до търговия на регулиран пазар на облигации на Пи Ви Инвестмънтс ЕАД

15:56 | 08.08.13 г.
КФН не забранява коригирано търгово предложение за Уеб Медиа Груп

На свое заседание от вчера Комисията за финансов надзор (КФН) е взела следните решения:

Не издава окончателна забрана за публикуване на коригирано търгово предложение от „МАГ Пъблик Комюникейшънс” АД за закупуване чрез инвестиционен посредник „Де Ново” АД, гр. София на акции на „Уеб Медиа Груп” АД, гр. София, от останалите акционери на дружеството.

Отказва да потвърди проспект за допускане до търговия на регулиран пазар на емисия обезпечени облигации от „Пи Ви Инвестмънтс” ЕАД по заявление с вх. № РГ-05-1569-1  от 21.08.2012 г.

Отказва да потвърди проспект за допускане до търговия на регулиран пазар на емисия обезпечени облигации от „Пи Ви Инвестмънтс” ЕАД по заявление вх. № РГ-05-1569-2 от 30.10.2012 г.

Издава разрешение за преобразуване по чл. 141, ал. 5 от Закона за дейността на колективните инвестиционни схеми и на други предприятия за колективно инвестиране на ИД „Ти Би Ай Евробонд” АД в договорен фонд „Ти Би Ай Евробонд”  .

Издава лиценз за извършване на застраховане по т. 1 и т. 2 от Раздел ІІ, буква „А” на Приложение № 1 към Кодекса за застраховането на „Общинска здравноосигурителна каса” АД.

Издава лиценз за извършване на застраховане по т. 1 и т. 2 от Раздел ІІ, буква „А” на Приложение № 1 към Кодекса за застраховането на  „Евроинс - здравно осигуряване” ЕАД.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:47 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още