IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Ревизираните данни за БВП през третото тримесечие на фокус през седмицата

Данните за продажбите в промишлеността, строителството и търговията през октомври ще са другият акцент

08:30 | 03.12.12 г. 3
Автор - снимка
Редактор
Ревизираните данни за БВП през третото тримесечие на фокус през седмицата

За понеделник (3 декември 2012 г.) е насрочено общо събрание на акционерите в ЕЛАРГ ФЗЗ АДСИЦ /в ликвидация/ за приемане на начален ликвидационен баланс и изменение на ликвидационния план в частта относно осребряването на парцела в местността Камбаните в София.

В този ден ще започне и търговия с правата от увеличението на капитала на Пи Ар Си АДСИЦ.

За вторник (4 декември) е насрочено общо събрание на акционерите в Корпоративна търговска банка, като те ще гласуват за увеличение на капитала при емисионна цена от 156,47 лв./акция, което е почти дойно над текущата пазарна от 79,9 лв./акция.

За вторник е насрочено и общо събрание на акционерите в Юрокапитал Битекс АД.

За сряда (5 декември) са насрочени общи събрания на акционерите в Индустриална холдингова компания АД /в ликвидация/ и Енергоремонт Бобов дол АД, като акционерите на Индустриална холдингова компания АД ще гласуват за приемане на заключителен ликвидационен баланс и решение за заличаване на холдинга от Търговския регистър при Агенцията по вписванията.

В четвъртък (6 декември) НСИ ще представи ревизираните данни за БВП през третото тримесечие на 2012 г. По първоначални данни той се повиши с 0,5% на годишна база.

За четвъртък е свикано и общо събрание на акционерите в Български пощи ЕАД.

В петък (7 декември) НСИ ще представи данни за продажбите в промишлеността, строителството и търговията през октомври 2012 г.

За този ден е насрочен аукционът за неизползваните права от увеличението на капитала на Софарма Имоти АДСИЦ, както и общо събрание на акционерите в Крам комплекс груп АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:05 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 0 rate down comment 0
deant
преди 11 години
БВП е много неточен и лесно манипулируем показател. Явно мечтата на Грую се изпълни и ние като гърците стъкмистираме БВП.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 0 rate down comment 0
Internet
преди 11 години
А онова човече с очилцата и със зоо-кътът, си е направило бюджет 2012 г. при ръст от близо 3% годишно. И пак ще има победи и победи, леле пада ми шапката от подобна стъкмистика;;;;;;;;Впрочем няма никакъв ръст на БВП, а само неотчетена инфлация - имате спад от 2-3% и 4-5% неотчетена инфлация и хоп - готово: ръст от 1 на стоСмешници !!!!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 0 rate down comment 0
cymru
преди 11 години
Я пак си вижте срядата ???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още