IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Ревизията на данните за БВП за първото тримесечие на фокус през седмицата

На БФБ-София започва вълната от общи събрания, която ще продължи до края на месеца

08:48 | 04.06.12 г.
Автор - снимка
Редактор
Ревизията на данните за БВП за първото тримесечие на фокус през седмицата

Започва вълната от редовни годишни общи събрания на публични дружества, която ще продължи до края на месеца. За тази седмица са насрочени около 25 събрания, сред които дивидент се очаква от Булленд Инвестмънтс АДСИЦ (във вторник), Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (в сряда), Дир.БГ АД (в четвъртък) и Хидравлични елементи и системи АД (в петък).

За понеделник (4 юни 2012 г.) е насрочен аукцион за ДЦК с остатъчен срок до падежа от 20 месеца. Общата номинална стойност на предложените книжа е 20 млн. лв.

В сряда (6 юни) НСИ ще обяви ревизирани данни за БВП през първото тримесечие на 2012 г. Експресните оценки показаха нулев растеж на тримесечна база и ръст от 0,5% на годишна база.

Също в сряда НСИ ще представи и данни за производителността на труда, заетостта и отработените човекочасове в началото на 2012 г.

За четвъртък (7 юни) е предвидено националната статистика да информира за продажбите в промишлеността, строителството и търговията през април 2012 г.

В петък (8 юни) НСИ ще покаже данни за жилищния фонд през 2011 г.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:46 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още