IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Бизнес климатът за май на фокус през седмицата

Отчетът на банковата система към края на април и няколко корпоративни общи събрания са другите по-важни събития

08:30 | 28.05.12 г.
Автор - снимка
Редактор
Бизнес климатът за май на фокус през седмицата

В понеделник (28 май) НСИ ще обяви наблюдението си над бизнес климата през май - тенденциите в промишлеността, строителството, търговията и услугите.

В този ден националната статистика ще обяви данни за пътуванията на българи в чужбина и посещенията на чужденци в България през април 2012 г., както и данни за транспорта у нас през първото тримесечие.

Във вторник (29 май) БНБ ще информира за лихвите по новосключените през април 2012 г. депозити и кредити.

В сряда (30 май) НСИ ще информира за цените на производител на вътрешния и международния пазар в промишлеността през април 2012 г.

В четвъртък (31 май) статистическият институт ще предостави данни за републиканската пътна мрежа според вида на пътя и класа на пътя по данни за 2011 г.

В този ден БНБ трябва да публикува отчета на банковата система за първите 4 месеца на 2012 г.

В петък (1 юни) НСИ ще информира за цените на производител на транспортни, съобщителни и други бизнес услуги през първото тримесечие на 2012 г.

През седмицата са свикани над 25 общи събрания на акционерите. Интерес представляват тези, на които се очаква разпределянето на дивидент, а именно в сряда на Феърплей Пропъртис АДСИЦ и Алкомет АД, а в петък - на М+С Хидравлик АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:32 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още