IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Николай Попов е новият заместник-председател на КФН

Както Investor.bg писа на 17 май, той ще заеме поста на ръководител на направление Надзор на инвестиционната дейност

16:55 | 22.05.12 г. 2
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Николай Попов <em>Снимка: www.fsc.bg</em></p>

Николай Попов Снимка: www.fsc.bg

Николай Попов е новият заместник-председател на КФН, след като днес е бил избран с единодушие от Народното събрание. След избора си, той е положил клетва. На 17 май Investor.bg писа, че той ще заеме поста на ръководител на направление Надзор на инвестиционната дейност

До момента Попов беше главен секретар в КФН, а преди това е бил съветник на председателя. През 2004 г. Попов е бил директор на тогавашната Главна данъчна дирекция (сега НАП).

Попов ще заеме мястото на заместник-председател, ръководещ управление Надзор на инвестиционната дейност на мястото на подалата оставка Димана Ранкова, която пък ще стане съветник на президента Росен Плевнелиев по финансовите въпроси.

Ранкова бе избрана за заместник председател на КФН, ръководещ управление Надзор на инвестиционната дейност на 15 юли 2010 г. Мандатът й беше 5-годишен, като тя остана на позицията по-малко от две години. Ако бъде избран, Попов ще довърши мандата й, като бъде на поста малко над три години.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:40 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 2
kreditkiller
преди 12 години
И аз му пожелавам успех, очертава му се доста работа. Нека се заема с:Излъганите от БАНКИТЕ хора:Можете да си върнете надвзетите суми от увеличените лихви.Банката НЕ МОЖЕ да направи кредита ВИ предсрочно изискуем, ако заведете дело срещу нея.Това е незаконно и тази клауза е неравноправна, с решение на КЗП.Всеки адвокат който неамете, ще спечели заведеното от вас дело.Ако не знае как става, вижте излезлите РЕШЕНИЯТА на съда за осъдените банки и как трябва да заведете своите съдебни дела.http://plamen1967.wordpress.com/woncases/Успех и споделете на повече хора.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 0 rate down comment 2
wild_jones
преди 12 години
Пожелавам му на добър път и дано се справи!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още