IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Лошите и преструктурирани кредити на фокус през седмицата

Националният статистически институт ще обяви индексите на оборота в транспорта, съобщенията и услугите

08:15 | 21.05.12 г.
Автор - снимка
Редактор
Лошите и преструктурирани кредити на фокус през седмицата

В понеделник (21 май 2012 г.) НСИ ще предостави информация за състоянието на средствата за пощенски съобщения през 2011 г.

Другите данни от статистическия институт ще са за индексите на оборота в транспорта, съобщенията и услугите през първото тримесечие на 2012 г., както и разходите за придобиване на дълготрайни материални активи (ДМА) и за придобитите ДМА в първата четвърт на 2012 г.

За този ден са свикани общи събрания на акционерите във Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ, Агро Финанс АДСИЦ и Доверие обединен холдинг АД, като първите две планират разпределяне на дивиденти. При ФНИБ АДСИЦ очакванията са за 0,213 лв./акция, а при Агро Финанс АДСИЦ - за 0,0392 лв./акция.

Във вторник (22 май) БНБ ще информира за размера на лошите и преструктурирани кредити в края на април 2012 г. В края на март делът им достигна рекордните 23,4%. Централната банка ще информира и за брутния външен дълг в края на април 2012 г.

НСИ ще публикува информация за наблюдението на работната сила по окончателни данни за първата четвърт на 2012 г.

В този ден стартира 28-ми ЦПТ, на който ще се предложат акции от Химимпорт и още 19 дружества, включително срещу компенсаторни инструменти.

Вечерта Марвин Лиао ще обясни „Как да направите вашата марка успешна в интернет?", през призмата на своя 10-годишен опит в Yahoo.

За този ден са свикани общи събрания на акционерите в Енергони АД, Транскарт АД, Деспред АД, Северкооп Гъмза Холдинг АД и ТБ Първа Инвестиционна Банка АД.

В сряда (23 май) НСИ ще информира за туристическите пътувания и разходите за туризъм на населението през първата четвърт на 2012 г.

Четвъртък (24 май) е официален празник (Ден на Славянската писменост и Българската култура), а 25 май бе отработен на 19 май.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:13 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още