IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

БВП за четвъртото тримесечие на фокус през седмицата

Очакват се още данните за платежния баланс през декември, както и за потребителските цени през януари

08:07 | 13.02.12 г.
БВП за четвъртото тримесечие на фокус през седмицата

В понеделник (13 февруари 2012 г.) БНБ ще проведе аукцион за продажба на ДЦК със срочност пет години за общо 35 млн. евро.

За вторник (14 февруари) е насрочено общо събрание на облигационерите във Финанс консултинг ЕАД.

В сряда (15 февруари) НСИ ще обяви експресните оценки за БВП на България през четвъртото тримесечие на 2011 г. Също така националната статистика ще представи данни за потребителските цени през януари 2012 г.

В този ден БНБ ще информира за платежния баланс през декември 2011 г., включително преките чуждестранни инвестиции и приходите от еврофондовете. Националната банка ще информира и за портфейлите на лизинговите дружества към 31 декември 2011 г.

За четвъртък (16 февруари ) е насрочено общо събрание на акционерите в И Ар Джи Капитал - 1 АДСИЦ, на което ще се гласува за разпределяне на дивидент и ликвидация на дружеството.

В този ден НСИ ще обяви данни за доходите, разходите и потреблението на домакинствата през четвъртото тримесечие на 2011 г., както и втора оценка на икономически сметки за селското стопанство през 2011 г.

БНБ пък ще представи данни за дружествата специализирани в кредитирането към 31 декември 2011 г.

В петък (17 февруари) НСИ ще информира за наети лица и средна работна заплата през 2011 г., след като вече публикува данните само за четвъртото тримесечие на 2011 г. Също така статистическият институт ще обяви цените на производител в селското стопанство през четвъртото тримесечие на 2011 г.

За последния работен ден на седмицата е насрочено общо събрание на акционерите в И Ар Джи Капитал - 2 АДСИЦ, на което ще се гласува за дивидент и обявяване в ликвидация.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:55 | 26.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още