IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН е задължила Прайм турист АД да представи отчет за третото тримесечие

Мярката е трябвало да бъде изпълнена в 7-дневен срок от издаване на решението на КФН на 30 декември миналата година

12:24 | 13.01.12 г.
КФН е задължила Прайм турист АД да представи отчет за третото тримесечие

Комисията за финансов надзор задължава Прайм турист АД да представи отчет за третото тримесечие на 2011 г. в 7-дневен срок, показва решение на заместник-председателя, ръководещ управление Надзор на инвестиционната дейност.

Решението подлежи на незабавно изпълнение, независимо от неговото обжалване. Отчетът е трябвало да бъде публикуван в срок от 30 дни от края на третото тримесечие, тоест до 30 октомври 2011 г.

С писмо от 15 декември 2011 г. Прайм турист АД е уведомено, че е открито административно производство по издаване на индивидуален административен акт, за прилагане на принудителна административна мярка (ПАМ) за непубликувания отчет.

Писмото е получено от дружеството на 16 декември 2011 г., като до издаване на решението за ПАМ от КФН на 30 декември 2011 г., в регулатора не са постъпили възражения или обяснения.

Отчетът на Прайм Турист АД за полугодието на 2011 г. показва, че дружеството няма приходи и разходи. Балансовата стойнст на активите му е 6,9 млн. лв., от които 3,6 млн. лв. собствен капитал.

В последната година няма сделки с акциите на дружеството на БФБ-София, а в момента няма нито оферти купува, нито продава.

Свързани компании:

Прайм Турист АД(5P5)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:31 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още