IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН потвърди проспект за конвертируеми облигации на ИХБ

Регулаторът временно забрани търговото предложение към акционерите на София Хотел Балкан

18:06 | 19.08.11 г.
КФН потвърди проспект за конвертируеми облигации на ИХБ

Комисията за финансов надзор (КФН) издаде временна забрана за публикуване на търгово предложение от „Бандола Пропъртис” Лтд, Маршалски острови, за закупуване на акции на „София Хотел Балкан” АД от останалите акционери на дружеството чрез ИП „Юробанк И Еф Джи България АД, съобщиха от регулаторa.

На днешното си заседание надзорът потвърди проспект за първично публично предлагане на емисия облигации, издадени от „Индустриален холдинг България” АД. Емисията е в размер на  217 180 броя безналични, свободнопрехвърляеми, необeзпечени, конвертируеми  облигации, с базов актив обикновени безналични акции.

Номиналната и емисионна стойност е 100 лв. за облигация, с фиксирана лихва в размер на 8% на годишна база, платима на 6-месечен период, с изплащане на главницата на падежа заедно с последното лихвено плащане, с матуритет 3 години, считано от датата на емисията. 

КФН вписва горепосочена  емисия в публичния регистър.

Свързани компании:

София Хотел Балкан АД(SHB)

Индустриален Холдинг България АД(IHB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:14 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още