IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Енемона ще построи новия цех за амониев нитрат на Агрополихим

Сключен е втори договор между дружествата, след като първия касаеше само електро- и автоматизационната работа по новия цех

17:30 | 03.08.11 г.
Енемона ще построи новия цех за амониев нитрат на Агрополихим

Енемона АД ще построи новия цех за амониев нитрат на Агрополихим АД, гр. Девня, съобщи Енемона АД чрез Бюлетин Investor.bg.

На 1 август 2011 г. е сключен втори договор между дружествата, след като първият касаеше само електро- и автоматизационната работа по новия цех. Първият договор бе сключен на 8 юли 2011 г. и обявен на 19 юли 2011 г.

Строително-монтажните работи трябва да бъдат извършени в срок от 90 дни. Стойността на този договор, както и при първия, не се уточнява.

Енемона АД отчита неконсолидирана загуба за второто тримесечие на 2011 г. след силен ръст на разходите за материали.

На 10 юни Енемона АД обяви, че ще обновява подстанция на Е.ОН в Германия, като отново не беше обявена стойността на договора.

На 15 юни бе обявен ЕСКО договор с болницата в Пазарджик на стойност 3,8 млн. лв., на 16 юни бе обявен договор за преустройство на уличното осветление в село Борован на стойност 1,3 млн. лв., а на 7 юли компанията информира за ЕСКО договор с болница във Видин на стойност 2,6 млн. лв.

За последните 12 месеца акциите на дружеството поевтиняват с 22% до 5,541 лв. за брой и 66,1 млн. лв. пазарна капитализация.

Свързани компании:

Енемона АД(E4A)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:02 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още