IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пътностроителна техника АД с участие в договори за над 3,5 млн. лв.

Дружеството, близо една трета от което е собственост на Холдинг Пътища, ще извършва строителни дейности в община Горна Оряховица и ще осигури складово съоръжение в авиобаза Граф Игнатиево

18:23 | 13.06.11 г.
Автор - снимка
Създател
Пътностроителна техника АД с участие в договори за над 3,5 млн. лв.

Пътностроителна техника АД, дружество в което Холдинг Пътища АД притежава 32,17%, като водещ партньор в Сдружение „Горна Оряховица 2011”, e сключило с Община Горна Оряховица договор за извършване на строителни дейности на стойност 2,725 млн. лв. без ДДС, съобщиха от холдинга чрез Бюлетин Investor.bg.

В предмета на договора са включени изграждане на парк "Пролет", реконструкция на парк "Христо Ботев", изграждане на пешеходна зона, съчетана със зелени площи и място за отдих в кв. "Гарата" (ІІ етап), реконструкция на пешеходна зона, свързваща кв. "Пролет" с кв. "Гарата" и изграждане на рампа за достъпна среда пред източен вход на сградата на общинската администрация.

Пътностроителна техника АД, като водещ партньор в Сдружение „Граф Игнатиево 2011”, е сключило също така договор с Министерство на отбраната за осигуряване на складово съоръжение за боеприпаси в авиобаза Граф Игнатиево (по програмата на НАТО за инвестиции в сигурността) на стойност 842 хил. лв. без ДДС.
 

Свързани компании:

Холдинг Пътища АД /в несъстоятелност/(6H2)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:29 | 24.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още