IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерно на Инвестор.БГ дружество стартира сайт за групово пазаруване

Интернет компанията прие нови съдружници в дъщерните дружества Медия 33 ЕООД и Кий Медия ЕООД

11:40 | 12.05.11 г. 4
Автор - снимка
Създател
Дъщерно на Инвестор.БГ дружество стартира сайт за групово пазаруване

Медия 33 EООД, дъщерно дружество на Инвестор.БГ АД, стартира сайта www.Niesme.bg, като предлаганата от него услуга е групово пазаруване, съобщи Инвестор.БГ.

Друго дъщерно дружество на компанията - Кий Медия ЕООД, е придобило сайта www.Sabor.bg, който е филтър за оферти от сайтове за групово пазаруване, става ясно от официално съобщение, публикувано в Бюлетин Investor.bg.

Инвестор.БГ АД обяви и приемането на нови съдружници в дъщерните дружества Медия 33 ЕООД и Кий Медия ЕООД, както и преобразуването им в ООД.

И в двете дружества капиталът ще бъде увеличен до 10 000 лв., разпределени в по 100 дяла от по 100 лв. Като нови съдружници във всяко от тях се приемат Джошуа Зипкин и Богомил Александров.

Инвестор.БГ АД ще притежава дял от по 75% в двете дружества, Джошуа Зипкин ще притежава по 10 дяла, а Богомил Александров ще притежава по 15 дяла. Преди преобразуването Инвестор.БГ АД притежаваше по 100% от двете дружества, като капиталът им бе по 800 лв. Дружествата бяха регистрирани от Инвестор.БГ АД през април 2011 г.

Двете дружества - Кий Медия ООД и Медия 33 ООД, ще се управляват и представляват от управителите Гергана Харалампиева Златанова - Лекова, Гергана Маринова и Джошуа Зипкин, само заедно или от поне двама от тримата управители.

Предстои вписване на промените в Агенция по вписванията.

Инвестор.БГ АД отчете 16% ръст на продажбите на годишна база до 818 хил. лв. за първото тримесечие на 2011 г. Неконсолидираната печалба спадна с 56% на годишна база до 53 хил. лв. за тримесечието.

На 20 април дружеството обяви, че е придобило още 20% от Инвестор Пулс ООД и вече притежава 70,1%.

На редовното годишно общо събрание на акционерите, свикано за 8 юни 2011 г., акционерите ще решават за увеличение на членовете на Съвета на директорите от 5 на 6, като предложението е новият член да е Филип Пашов.

През март тази година Инвестор.БГ АД привлече 2,97 млн. лв. чрез увеличение на капитала.

За последните 12 месеца акциите на дружеството поскъпват с 34% до 12,402 лв. за акция и 17,8 млн. лв. пазарна капитализация.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:22 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 0 rate down comment 0
Srebrin_Vatralov
преди 13 години
Поздравления, впечатляваща инвазия прави *** с тези мегаломащабани проекти в два нови сайта, от доста посредствен характер, с още по-казусната личност, като г-н Зипкин :-)Пичове, с милионите които господ знае как убеждавате някой да ви предостави, правите неща които са меко казано посредствени. За сравнение, Грабо.бг с първоначална инвестиция от 50хил.лв. обръща хастара и очакванията на маса медиини "групировки" онлайн и конкурентни сайтове, с милиони евра за прахосване (разбирай Колектива.бг).Все пак да ви пожелая успех в умопомрачителното и депресиращо конкурентно начинание, каквото би било да спечелите позиция номер 1 в сектора за групово пазаруване :-)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 0 rate down comment 0
Blagoy
преди 13 години
Дъщерно дружество да стартира проект = източване ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 0 rate down comment 0
Кафеджиев
преди 13 години
Взехте пари от борсата за да направите тази "инвестиция" и после се хвалите с нея :)Ужасни сайтове!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 1 rate down comment 0
iuh
преди 13 години
Абе вие хубаво стартирате сайт за групово запазаруване след като вече и *** почнаха да правят такива сайтове. Ама я кажете какво стана с онова реалити 2 минути ли беше 5 минути ли беше? Нали и там трябваше да се пуска някакъв сайт...големи реклами беше голямо нещо.....а накрая.....всичко се потули :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още