IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дружество на Трейс Груп с договор за поддържане на 1264 км пътища в област София

Чрез своите фирми холдингът вече поддържа 4 900 км от пътищата на страната

12:14 | 24.03.11 г.
Автор - снимка
Създател
Дружество на Трейс Груп с договор за поддържане на 1264 км пътища в област София

Обединение „София 2010” с водещ партньор Пи Ес Ай АД (дъщерно на Трейс Груп Холд АД) е подписало вчера договор за поддържане на 1264 км републикански пътища на територията на област София, съобщават от Трейс Груп чрез БФБ.

Договорът за обществена поръчка с възложителя Агенция „Пътна инфраструктура” е със срок от 4 години, а останалите партньори в обединението са СК – 13 Пътстрой АД, Балканстрой АД, Станилов ЕООД и Пътно поддържане – Дупница ЕООД.

Договорът включва поставяне и поддържане на пътна сигнализация при възникнали ситуации, земни работи, подръжка и ремонт на пътна настилка, подръжка и ремонт на съоръжения, ремонт и подържане на пътни принадлежности, озеленяване и ландшафтно оформяне, зимно подържане/почистване.

Пи Ес Ай АД е водещ партньор и в Обединение „Ловеч 2010”, което преди седмица подписа договор за поддържане на 735 км републикански пътища на територията на област Ловеч.


Дружеството поддържа още 780 км от републиканската пътна мрежа на територията на област Стара Загора и 237 км от общинската пътна мрежа в община Стара Загора.

Чрез своите фирми Трейс Груп Холд АД вече поддържа 4 900 км от пътищата на страната, се казва в съобщението.

Акциите на холдинга се повишават с 2,3% в днешната търговия на БФБ до 89 лв. за брой, което представлява ръст от 65% от началото на годината и повишение от 28% за последните 12 месеца.

Пазарната капитализация на компанията е в размер на 195,8 млн. лв.


 

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:37 | 31.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още