IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

КФН потвърди проспект за облигации на Ти Би Ай Кредит

Регулаторът отне лиценза на ИП Астра Инвестмънт по негово искане

17:12 | 01.03.11 г.
КФН потвърди проспект за облигации на Ти Би Ай Кредит

Комисията за финансов надзор потвърди проспект за допускане до търговия на регулиран пазар на емисия корпоративни обезпечени облигации, издадени от Ти Би Ай Кредит ЕАД.

Емисията е в размер на 6 000 000 евро, разпределени в 6 000 броя обикновени, лихвоносни, безналични, поименни, свободнопрехвърляеми, обезпечени облигации, с фиксирана лихва в размер на 9%, с номинална и емисионна стойност 1000 евро всяка, с лихвени плащания на всеки 6-месечен период, със срок на облигационния заем от 5 години, считано от 17.12.2010 г. и с падеж - 17.12.2015 г.

Регулаторът отне лиценза на ИП Астра Инвестмънт АД за извършване на дейност като инвестиционен посредник по искане на самото дружество.

Астра Инвестмънт АД е един от 11-те посредници, подали искания за доброволно отнемане на издадения им от Комисията за финансов надзор лиценз за периода юни – ноември 2010 г.

КФН одобри промени в уставите на Дебитум Инвест АДСИЦ и Валор Пропъртис АДСИЦ, свързани с увеличение на размера на капитала на дружествата.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:33 | 31.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още