IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дружество на Трейс подписа рамкови споразумения с община Сливен за 185 млн. лв.

Пи Ес Ай АД е подписало два договора за изграждане и реконструкция на обекти в общината за периода 2010–2014

17:06 | 08.12.10 г.
Автор - снимка
Създател
Дружество на Трейс подписа рамкови споразумения с община Сливен за 185 млн. лв.

Пи Ес Ай АД, част от групата на Трейс Груп Холд АД, е подписало на 29.11.2010 рамкови споразумения с община Сливен за периода 2010–2014, се казва в уведомление на холдинга, публикувано чрез БФБ.

Лот 1 е на стойност 168,6 млн. лв. и включва изграждане на обекти на техническата инфраструктура на територията на община Сливен.

Лот 2 възлиза на 16,8 млн. лв. и включва изграждане на нови сгради, строежи и обекти, реконструкции, основен ремонт и преустройство на съществуващи сгради общинска собственост или предоставени за ползване на общината, включително енергоспестяващи мероприятия на сгради.

Финансирането е със собствени средства на общината, ОПРР, ОПОС, ИСПА и национално финансиране.

Договорът за Лот 1 предвижда да бъде извършено изграждане на нови, реконструкция и основен ремонт на улични и пътни мрежи общинска собственост; улично, алейно, парково и празнично осветление; разширение, реконструкция и рехабилитация на водоснабдителни и канализационни мрежи и отводнителни съоръжения; модернизация на съществуващи помпени станции; укрепване на речни брегове, изграждане на диги, подпорни стени и др. съоръжения; изграждане на сгради и съръжения за събиране, съхранение и обезвреждане на отпадъци; СМР за укрепване и стабилизиране на свлачища и защитни съоръжения при срутища.

Договорът за Лот 2 предвижда да бъде извършена реконструкция, основен ремонт и преустройство на съществуващи сгради общинска собственост, внедряване на мерки за енергийна ефективност на същите, внедряване на инсталации и съоръжения, основани на използването на алтернативни възобновяеми енергийни източници.

Пи Ес Ай е партньор в Сдружение „Магистрала Трейс”, което изпълнява допълнително проектиране и строителство на обект: АМ Тракия /А-4/ Оризово -Бургас, участък: ЛОТ 2 – Стара Загора – Нова Загора, от км 210+100 до км 241+900. Проектът е на стойност 137,9 млн. лв.

Пи Ес Ай е и водещ партньор в Обединение „Метро Младост”, което изпълнява разширението на метрото в София в участъка ж.к. „Младост І” - бул. „Цариградско шосе”. Проектът е на стойност 222 млн. лв.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:22 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още