IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Цените на жилищата през третото тримесечие на фокус през седмицата

Ще бъдат публикувани и актуализации на държавните дълг и дефицит за 2009 г.

07:50 | 18.10.10 г.
Цените на жилищата през третото тримесечие на фокус през седмицата

В понеделник (18 октомври) НСИ ще публикува предварителни данни за системата на здравните сметки за вече далечната 2008 г.

За първия работен ден от седмицата са насрочени и общи събрания на акционерите в Агро финанс АДСИЦ и Турин имоти АДСИЦ. Акционерите на Агро финанс АДСИЦ ще гласуват за промени в състава на Одитния комитет, промяна на срока, за който е учредено дружеството, промени в органите на управление и устава.

Акционерите на Турин имоти АДСИЦ пък ще гласуват за овластяване на Съвета на директорите за продажба на дълготрайни активи.

Във вторник (19 октомври 2010 г.) акционерите на Гамакабел АД ще проведат редовно общо събрание за 2009 г.

В сряда (20 октомври) НСИ ще обяви еднократна информация за отчитане на праг на транзакция (в лв.).

За четвъртък не са обявени събития.

В петък (22 октомври) НСИ ще обяви пазарните цени на имотите у нас през третото тримесечие на 2010 г. Същият ден статистическия институт ще публикува актуализирани данни за държавните дълг и дефицит през 2009 г.

За петък е насрочено и гласуването от облигационерите на Никром Тръбна мебел АД за даване на право на дружството да погаси задължението си предсрочно. Псвен това тогава ще започне търговията с правата за участие в увеличението на капитала на Балканкар Заря АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:24 | 25.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още