IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Предстои седмица, изключително бедна на корпоративни и икономически новини

В сряда БНБ ще обяви дългосрочния лихвен процент за оценка на степента на конвергенция по данни за септември

08:00 | 04.10.10 г.
Предстои седмица, изключително бедна на корпоративни и икономически новини

Новата седмица се очертава като доста бедна откъм събития в икономическия календар и корпоративния календар на Българска фондова борса. В понеделник (4 октомври) и вторник (5 октомври) няма обявени предстоящи събития от календарите на НСИ, БНБ или капиталовия пазар.

В сряда (6 октомври) БНБ ще обяви дългосрочния лихвен процент за оценка на степента на конвергенция по данни за септември.

За четвъртък (7 октомври) е насрочено общо събрание на облигационерите на Флорина България АД. Те ще гласуват за преструктуриране на облигационната емисия.

Облигациите на Флорина България АД са за 8 млн. евро и са издадени на 14 септември 2007 г. Срокът им е 7-годишен, а годишната лихва е 7,5%, платима на 4 части. По-рано през годината Флорина пропусна главничното плащане за март (160 хил. евро), след което то бе прибавено към последната дължима вноска по главницата на облигациите. Досега е изплатена главница за 960 хил. евро, а изплащането на останалата част общото събрание предвижда да бъде преструктурирано по схема.

За петък (8 октомври) е насрочено редовно общо събрания на Оригинал АД Севлиево, при дневен ред, включващ доклад на управителните органи за дейността на дружеството през 2009 г., приемане на годишния финансов отчет на дружеството за 2009 г., избор на регистриран одитор за 2010 г. и други рутинни за годишно общо събрание решения.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:55 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още