IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Преките чуждестранни инвестиции за първото тримесечие на фокус през седмица

Априлската печалба на банковата система и лихвите по кредитите и депозитите през април са двете най-важни събития от календара на БНБ

08:05 | 31.05.10 г.
Преките чуждестранни инвестиции за първото тримесечие на фокус през седмица

В понеделник (31 май) НСИ ще публикува данни за преките чуждестранни инвестиции в България през първото тримесечие на 2010 г. Предварителните данни показаха отрицателни преки чуждестранни инвестциии през март 2010 г., но данните за февруари вече са ревизирани на положителни в размер на 94 млн. евро от предварителни данни за отрицателни в размер на 25,3 млн. евро. Предстои да видим дали ще има ревизия и на данните за март.

Също в понеделник БНБ ще публикува данни за лихвите по депозитите и кредитите през април, както и за размерите на новите депозити и кредити. БНБ ще публикува и баланса и отчета за доходите на банковата система до април 2010 г.

Отново в понеделник НСИ ще оповести предварителни данни за туристически пътувания и разходи за туризъм на населението за първото тримесечие, както и данни транспорта отново за първата четвърт на годината.

За 31 май са насрочени и общи събрания на ИД Елана високодоходен фонд, Лев инвест АДСИЦ и Мизия – 96 АД.

За вторник (1 юни) са насрочени общи събрания на Холдинг Център АД и Бряст-Д АД.

За сряда (2 юни) са насрочени общи събрания на Лавена Ад, Сила холдинг АД.

За четвъртък (3 юни) са насрочени събранията на БенчМарк фонд имоти АДСИЦ, ИД Златен лев АД, Парк АДСИЦ и Булвеста холдинг АД.

В петък (4 юни) НСИ ще публикува предварителни данни за жилищните сгради през първото тримесечие на 2010 г.

Също за петък са насрочени общи събрания на Топливо АД, ХД Дунав АД, Експат имоти АДСИЦ, Инвестиционна компания Галата АД, Ком холдинг АД, Дружба АД и Пиринхарт АД.

За събота (5 юни) са насрочени общите събрания на Добруджа холдинг АД и ЗММ-Якоруда АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:37 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още