IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Тръмп и Улф си разменят удари заради "Огън и ярост: в Белия дом на Тръмп"

Авторът смята, че разкритията му вероятно ще доведат до край на управлението на сегашния американски президент

13:29 | 06.01.18 г. 15
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

След публикуването на скандалната книга „Огън и ярост: в Белия дом на Тръмп" американският президент Доналд Тръмп лично нападна автора Майкъл Улф. Журналистът е „абсолютен неудачник“, написа Тръмп в профила си в Twitter. Улф „е измислил истории, за да продава своята иначе скучна и лъжовна книга“, добави държавният глава.

Той нападна отново и своя бивш главен стратег Стив Банън. Той се бил повлиял от Улф. Тръмп го нарича „небрежния Стив".

 

Книгата "Огън и ярост" описва една мрачна картина на президентството на Тръмп, обхванато от хаос и интригантство, както и президент, осмиван от собствения си персонал заради слабото си лидерство. Тя съдържа множество изявления от ключови служители на Тръмп, които изразяват съмнения относно способността му да изпълнява функциите на президент. 


И съпругата на Тръмп Мелания сподели своето мнение на книгата чрез своя говорителка. Това е „сайънс фикшън", заяви Стефани Гришам пред CNN. „Това е един таблоид в дълък формат, който разпространява неверни твърдения и откровени лъжи", каза говорителката на първата дама. 

Междувременно самият автор заяви, че разкритията му вероятно ще доведат до край на управлението на сегашния американски президент. В интервю зa BBC Улф каза, че изводът, който прави в своята книга, че Доналд Тръмп не е годен да заема президентския пост, се превръща в широкоразпространено мнение.

„Мисля, че една от интересните последици от книгата досега е много ясен ефект "царят е гол", каза Улф.

„Историята, която разказвам, изглежда, представя това президентство по такъв начин, че казва, че той не може да върши своята работа", заяви авторът на книгата, която отправя остри критики към Тръмп за първата му година като президент.

„Изведнъж навсякъде хората възкликват - "божичко, наистина е така, той е гол". Това стои в основата на усещането и разбирането, което най-сетне ще сложи край . . . на това президентство", каза Улф.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:18 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от САЩ виж още

Коментари

9
rate up comment 2 rate down comment 0
bvg
преди 6 години
Това също е вярно. Но не съжалявам нито един избрал си да работи държавен чиновник
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8
rate up comment 3 rate down comment 0
bvg
преди 6 години
Ред, аз не съжалявам нито за Тръмб нито за Хилъри. Всъщност изповядвам убеждението че и 3 годишно дете да сложим за президент, то ще се справи не по-зле от всеки един политик и хора като бб и Донът са самото доказателство за това. Факт е, че егоистите и безскруполните, крадците и агентите във финансово отношение имат далеч по-добри шансове от честните хора. Но всеки сам си избира от кои да бъде. Дали иска да играе по правилата, дали иска да спечели играта като *** и после да се хвали колко е умен. Също всеки сам си избира кумирите. Някои се възхищават на Хоукинг, други на Тръмбп, трети като императора само на себе си.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7
rate up comment 0 rate down comment 3
ivan.kostov.39
преди 6 години
Всъщност Тъмп все още овладява властта! Тази администрация с десетилетия затлачвана с *** - първо трябва да се почист и след това да се работи!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6
rate up comment 0 rate down comment 3
ivan.kostov.39
преди 6 години
Що ми се струва, че Тръмп ще има втори мандат?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 6 rate down comment 0
red6
преди 6 години
Правилно, Тромбона стана президент благодарение на точно трудоваците, които нахендри/нахендря в момента - я с отпадането на обамакеър, я с облекченията за корпорациите и последните 1-10% процента, я с безумните програми да връща икономиката на щатите в началото / средата на 20 век...И да, bvg, за твое сведение Тръмп не е избран с 51%, по-скоро с около 1м по-малко гласове от Хилъри... Всъщност това, че попречи на Хилъри да стане президент е единственото хубаво което направи тромбона. Просто тая вече сигурно щеше да е разпалила някоя много тежка война с вероятно неконвенционален характер...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 2 rate down comment 3
majnata
преди 6 години
Не са ли те банвали скоро...тука също е "демократична" медия... : )))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 6 rate down comment 4
bvg
преди 6 години
Доналд е едно гoмно, Nдиот и ограничен злобар, който от ранна детска възраст се е научил, че колкото по-намръщен и недоволен е колкото повече обижда и мачка хората около себе си, толкова повече ще печели облаги. Незнам кой измисли парадигмите, че хората които имат пари, имат право на още повече пари. Такива като Тръмб не са постигнали нищо в живота си kovfefe, коствало му е две години да се научи правилно да си пише името. Всичко коео има е постигнато благодарение на армията умни хора, на които е подхвърляр трохи и на които не само, че не е помогнал да си свършат работата, но и обича да се бърка и пречи. Напомня ми едно 5 годишно празноглаво сърдито дете. Имам копче за атомна бомба, ще го натисна, ако не стане на мойто. Гласували 51% за него, ами добър ден, живеем в ИДИОКРАЦИЯ, Nдиoтите са повече и те решават съдбата на всички. На такива хора могат да се възхищават само полуидио т.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 7 rate down comment 2
bvg
преди 6 години
Доналд е едно гoмно, *** и ограничен злобар, който от ранна детска възраст се е научил, че колкото по-намръщен и недоволен е колкото повече обижда и мачка хората около себе си, толкова повече ще печели облаги. Незнам кой измисли парадигмите, че хората които имат пари, имат право на още повече пари. Такива като Тръмб не са постигнали нищо в живота си kovfefe, коствало му е две години да се научи правилно да си пише името. Всичко коео има е постигнато благодарение на армията умни хора, на които е подхвърляр трохи и на които не само, че не е помогнал да си свършат работата, но и обича да се бърка и пречи. Напомня ми едно 5 годишно празноглаво сърдито дете. Имам копче за атомна бомба, ще го натисна, ако не стане на мойто. Гласували 51% за него, ами добър ден, живеем в ИДИОКРАЦИЯ, *** са повече и те решават съдбата на всички. На такива хора могат да се възхищават само полу ***.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 14 rate down comment 5
Hahoto
преди 6 години
В общи линии "демократичните" медии по света са омазани до ушите във WC шоколад! И се въртят според заплащането!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още