IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Графика на деня: От имигранти до бюджет - колко точно ще струва Brexit на Лондон

Британските и европейските преговарящи ще следят тези ключови индикатори през следващите две години, за да успеят да достигнат до компромис

10:57 | 29.03.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Трудни избори очакват преговарящите в предстоящите преговори около Brexit. Колко, ако изобщо ще го направи, е готова да плати Великобритания, за да уреди сметките си? Колко имигранти са твърде много за британските избиратели? До каква степен Великобритания ще може да се радва на свободна търговия с блока след излизането си? Дали британската икономика ще продължи да расте?

Британските и европейските преговарящи ще следят тези ключови индикатори през следващите две години, за да успеят да достигнат до компромис. В няколко графики Bloomberg се опитва да представи важните данни, които ще играят ключова роля при преговорите.

Имиграция

Британският министър-председател Тереза Мей интерпретира вота от миналата година за Brexit като призив да се намали броят на имигрантите, които в момента влизат безпрепятствено от ЕС. Великобритания е втората по популярност дестинация в региона след Германия, а Мей сигнализира, че ще наложи нови ограничения.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 03:05 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Европа виж още

Коментари

Финанси виж още