IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лидерите от лявото политическо семейство ще обсъдят новите предложения на Гърция

Вярвам, че всички страни влизат в залата за преговори със сериозни намерения, заяви Сергей Станишев

15:20 | 12.07.15 г. 1
Лидерите от лявото политическо семейство ще обсъдят новите предложения на Гърция

Лидерите от лявото политическо семейство се събират днес, за да обсъдят новите предложения на Гърция, по инициатива на председателя на ПЕС Сергей Станишев, се казва в съобщения на левия лидер. 

В съобщението се припомня, че предвиденият за днес Европейски съвет беше отменен. Втори ден продължават трудните разговори на ниво финансови министри от еврозоната.

"Вярвам, че всички страни влизат в залата за преговори със сериозни намерения за справедлива и устойчива сделка", заяви Сергей Станишев, и добави: "Новите предложения на Гърция, които бяха одобрени в техния парламент, са добра основа за възстановяване на доверието".

В срещата на левите лидери ще вземат участие френският президент  Франсоа Оланд, италианския премиер Матео Ренци, малтийският премиер Джоузеф Мускат, австрийския канцлер Вернер Файман, председателят на Европейския парламент Мартин Шулц и др.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:00 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Европа виж още

Коментари

1
rate up comment 14 rate down comment 0
Nikola666
преди 9 години
Да обсъдят как да помогнат на пенсионерите в най-бедната държава от ЕС не се сеща, ама за гърците душа дава. Станишко, мръсен комунист!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още