IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Конференция „Растеж чрез партньорство“ в подкрепа на бизнеса

България има традиционно силно сътрудничество с Гърция и Кипър, обусловено от географската близост

15:57 | 15.04.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Конференция „Растеж чрез партньорство“ в подкрепа на бизнеса

Събитията, на които сме свидетели през последните месеци, безспорно оказват своето дестабилизиращо влияние, както в политически, така и в икономически аспект. Безпрецедентните терористични атаки в сърцето на Европа, разкритията относно офшорните капитали, дискредитирането на корпоративни и политически фигури са само примери, които обясняват защо всеки ден расте чувството за несигурност на Стария континент. Точно в такива моменти е време за избор на глобална стратегия и за обединяване на усилията за постигане на оптимални резултати и устойчиво развитие за бизнеса. 

Все повече се увеличават предимствата на партньорствата, които създават силни подрегионални структури, поемат инициативи и насърчават растежа. Като част от международно представена мрежа от доказани професионалисти в сферата на финансовите и правни услуги Одит Адвайзерс има удоволствието да бъде домакин на Конференцията „Растеж чрез партньорство“, на която ще бъдат представени най-актуалните източници на финансиране за българския бизнес, възможностите, предлагани от европейските програми, както и различни подходи за ефективно увеличаване на пазарните позиции, както за българските, така и за чуждестранните компании.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 06:14 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още