IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дянков представи във Вашингтон проекта си за Пакт за финансова стабилност

Министърът на финансите изнесе лекция в експертната фондация "Херитидж"

12:31 | 05.03.11 г. 7
Дянков представи  във Вашингтон проекта си за Пакт за финансова стабилност

Министърът на финансите Симеон Дянков изнесе лекция във Вашингтон в експертната фондация "Херитидж" за реформите в България и финансовата политика на правителството, съобщи БНР.

Дянков е представил проекта си за Пакт за финансова стабилност в България, който според него би позволил да се ограничат публичните разходи, да се контролират потенциални дефицити и така да се запазят ниските данъци.

Той е изтъкнал, че пактът би осигурил спазването на същите фискални правила и от следващите правителства.

Днес и утре Дянков, който отскоро отговаря и за българите в чужбина, ще проведе срещи с настоятелствата на двете български училища в Ню Йорк и с българи от общността, които работят в областите на културата, образованието и изкуствата.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:49 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

6
rate up comment 0 rate down comment 4
all_trader
преди 13 години
пиете студенатавода щото ви управляват некадърници като същия този Дянков , а не защото някой си казал нещо в някъв форум . има още доста студена вода да изпиете като не можете да вденете ,че този върши само глупости . спокойно шоуто предстои , наивници ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 4 rate down comment 0
George_Petrov
преди 13 години
a be moderebov.pisna mi ot hora koito ot vsichko razbirat.Ot takiva razbirachi kato teb sme na toq hal tuk v bg.V Balgariq vsqko dobro neshto se poliva s pomiq ot xora koito ama bakel ne razbirat.Porednata dobra ideq ot dqnkov koqto moje da ni napravi bogati za mnogo kratak period.Da no populistite i nerazbirachite veche zapochnaxa s atakite.V kraina smetka kogato xorata nemogat da otseqt dobrite idei ot loshite piqt studena voda.Jalkoto e che veche 15 godini q piem.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 11 rate down comment 3
neduded
преди 13 години
И на мен много ми хареса речта на Дянков - каза и успехите, и неуспехите си едно към едно, какви цели има и какво иска да постигне. Повече такива лидери ни трябват, а не шашмаджии с евтини ПР акции за пред медиите. Да не говорим че английския му беше по-добър от този на посланика ни в Америка...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 2 rate down comment 6
all_trader
преди 13 години
Дянков и икономическа политика - това са две различни неща . човекът е чиновник , а не икономист . не знам от кога счетоводството се счита за икономичекса политика ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 8 rate down comment 3
Esperanza
преди 13 години
Какво смята Дянков можеш да видиш на http://heritage.org/Events/2011/03/Bulgaria#watch .Да, иска да "бетонира" фискален борд, което според мен е най-доброто решение за България.Политиката му също смятам, че е много правилна и той определено знае какво иска да постигне.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 3 rate down comment 7
moderebov
преди 13 години
Дянков да не би да смята че се е справил добре - та иска да бетонира неграмотната си политика и за следващите правителства?Защо е във Вашингтон, на инструктаж ли ... ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още