IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Висока инфлация? Как да съхраним активите си с xChange.bg

xChange Boost е иновативна услуга, подходяща както за индивидуални, така и за корпоративни клиенти със свободен капитал

14:28 | 02.03.22 г.
Автор - снимка
Създател
Висока инфлация? Как да съхраним активите си с xChange.bg

Поглеждайки ретроспективно към изминалата седмица, световната икономика започва да понася сериозни сътресения въз основа на половинчата дипломация, последвана от привидни преговори и пълномащабна инвазия на Украйна. Краткосрочното въздействие на войната върху финансовите пазари вече е ясно. Но какви са начините да съхраним средствата си?

Изправени пред високи нива на инфлация и прогнозиран стагфлационен шок, световните пазари на акции и облигации се очаква да преминат през сериозни корекции преди да се стабилизират. Кредитният и пазарните рискове при P2P lending ще нараснат, вземайки предвид редица фактори, които могат да им повлияят, т. нар. евентуални загуби при флуктуация на лихвени проценти или дори фалит. На фона на повишаващата се инфлация, несигурност и трайно отрицателните лихви по депозити xChange.bg предлага продукт, чрез който има начин да съхраним стойността на своите активи.

xChange Boost е иновативна услуга от световно ниво, която се предлага на българския пазар от съвсем скоро, но екипът зад услугата има повече от 1 година безупречен професионален опит в света на децентрализираните финанси (DeFi) и множество успешни партньорства.

„Открихме ниша, чрез която можем да генерираме стабилна и нискорискова постоянна печалба, като депозираме средства в различни протоколи и децентрализирани борси в така бързо развиващата се екосистема”, сподели Никифор Илиев, директор и съосновател на xChange.bg. „Услугата ни е изключително подходяща, както за индивидуални, така и за корпоративни клиенти със свободен капитал, тъй като предлага до 8% годишна лихва, а същевременно клиентите могат да теглят и да внасят по всяко време“, продължи г-н Илиев.

Услугата предоставя възможности, които не предполагат пазарен риск, възможности без опция за техническа манипулация, както и такива, в които има голяма ликвидност, което също увеличава сигурността на средствата. Изхождайки от събитията през последните няколко дни, все повече се засилва нуждата от подобен продукт на пазара, тъй като хората имат нужда от услуга, чрез която могат да разчитат на средствата си бързо, сигурно и навреме.

Клиентите на xChange Boost могат да получават постоянен пасивен доход върху средствата си при нисък риск и гъвкави условия.  Депозирането на средства и тегленето е еднакво бързо и лесно, и се случва през мобилното приложение на xChange.bg. Потребителите могат да следят в реално време какъв приход са донесли средствата им и всеки може да изтегли активите си тогава, когато са нужни.

Какъвто и катарзис да претърпи европейската и световна геополитическа и икономическа сцена, всички ние ще трябва да понесем икономическите и финансовите последици от това историческо развитие. Затова е нужно да знаем, че има нужда и начин да съхраним активите си своевременно. Повече информация относно xChange Boost може да бъде намерена тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:16 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още