IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

МВР ще преструктурира и оптимизира работата си

Ведомството пусна обществена поръчка за над 1 млн. лева

17:34 | 13.08.18 г. 2
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Министерството на вътрешните работи е открило обществена поръчка за "Оптимизиране на вътрешноорганизационните процеси в МВР (реинженеринг на процесите)".

Обявлението е публикувано днес на сайта на Агенцията за обществени поръчки (АОП).

Поръчката има четири основни дейности.

Първата е за проектиране на нова структура на МВР с цел повишаване на ефективността на ведомството. Втората е да се изготви Единната методология за реинженеринг на процесите в министерството и Наръчник за нейното прилагане. Освен тях трябва да се извърши и реинженеринг на процесите във ведомството, както и да се проведат обучения, базирани на резултатите от извършения реинженеринг.

Цената на поръчката е 1,1 млн. лв. без ДДС.

Крайният срок за подаване на офертите е 14 септември.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:59 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 2 rate down comment 0
neverland
преди 5 години
Тънкият момент, е че електорат не се печели с намаляване на заместник-директорите и освобождаване на 200 чиновници в някакво министерство, това само им намалява масата на подръжниците.На хората им харесват видимите неща(пътища, детски площадки, болници, увеличаване на някое социално плащане с 50 или 100%).Това, че дадена контрабанда била намалена с 200-300 млн не грее никого. Трябва нещо, което да се пипне...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 2 rate down comment 0
neverland
преди 5 години
Защо на никой не му се занимава да прави реформи в системите, защото не знаят какво и как да се промени ли!? Не, просто всяко движение и реформа има две цени-едната е чисто финансовата(капиталова), а другата е социална. Никой няма да се зарадва да го освободят, заради внедряване на автомация, цифровизация или подобрена структура. Губи се електорат. Важното е електората, който ще се загуби(освободените служители) да са по-малко от привлечения електорат, който ще оцени извършените промени.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още