IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Работна сила, средна заплата и разходи на домакинствата във фокуса през седмицата

Националната статистика ще публикува и експресни оценки за размера на брутния вътрешен продукт през последното тримесечие на 2016 г.

09:05 | 13.02.17 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Седмицата ще започне без статистически данни в понеделник, а през следващите дни ще научим данни за работната сила и средната заплата, както и за размера на доходите, разходите и потреблението на домакинствата през последното тримесечие на миналата година.

Във вторник (14 февруари) Националният статистически институт  (НСИ) ще публикува данни за наетите лица и средната работна заплата през четвъртото тримесечие на 2016 г.

На същия ден ще излезе информация за размера на брутния  вътрешен продукт (БВП) - експресни оценки за последното тримесечие на миналата година.

Статистиката ще обяви резултати от наблюдението на работната сила за периода межди септември и декември 2016 г.

В сряда (15 февруари) НСИ ще публикува предварителни данни за индексите на потребителските цени през януари 2017 г.

Българската народна банка (БНБ) ще обяви статистика за дейността на лизинговите дружества през декември миналата година. Ще излезе и рамка за международните резерви и ликвидност в чуждестранна валута през януари 2017 г.

В четвъртък (16 февруари) БНБ ще оповести данни за дружествата, специализирани в кредитиране

Националната статистика ще публикува размерът на доходите, разходите и потреблението на домакинствата през последното тримесечие на миналата година

В петък (17 февруари) НСИ ще обяви икономически сметки за селското стопанство по втора оценка през 2016 г.

В последния ден от седмицата БНБ ще пусне данни за външната търговия през ноември 2016 г., за преките инвестиции през декември 2016 г., както и платежния баланс отново за последния месец на миналата година.

През седмицата своите общи събрания ще проведат Приморско клуб ЕАД и Петрол АД. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:16 | 10.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още