IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КЕВР възлага чрез жребий обществена поръчка за самолетни билети

Максималната стойност на доставките е 70 хил. лева, става ясно от документацията на енергийния регулатор

16:58 | 19.12.16 г.
<p>
	Снимка: <em>архив БТА</em></p>

Снимка: архив БТА

Доставка на самолетни билети за Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) ще бъде решена чрез жребий, става ясно от съобщение на енергийния регулатор. Обявата за обществената поръчка е публикувана на 5 декември.

В документацията за търга като основен критерий за възлагане на поръчката обаче е посочена най-ниската цена. От КЕВР уточниха предInvestor.bg, че има четирима участници с една и съща оферта и законът позволява изборът да бъде направен чрез жребий. 

Максималната стойност е определена от енергийния регулатор на 70 хил. лева. Срещу тази сума доставчикът на услугата ще предоставя при необходимост самолетни билети и хотелски резервации за командировките на служителите в Комисията за срок от 24 месеца. Изпълнителят трябва да предоставя поне два варианта на пътуването.

От техническата документация е видно, че служителите ще пътуват основно в икономична класа при своите командировки. При изрично искане на възложителя може да бъдат предлагани и билети за бизнес класа, както и за изрично посочени полети, включително и за нискобюджетни авиокомпании.

Срокът за потвърждаване на резервации, включително и при извънредни обстоятелства – в почивни и празнични дни, ще бъде 10 минути.

Сред изискванията на КЕВР за изпълнителите е и да имат офис в София. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:26 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още