IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Откриваме депозит изцяло онлайн, получаваме 0.20% бонус

Онлайн депозитът е бърз, сигурен и удобен, но и носи със себе си предимствата на първата виртуална банка в България

17:56 | 18.11.16 г.
Автор - снимка
Създател
Откриваме депозит изцяло онлайн, получаваме 0.20% бонус

Ако се чудите къде да инвестирате и търсите доходност за средствата си, за Вас е иновативният онлайн депозит на Българо-американска кредитна банка. Продуктът е разработен за частни клиенти и предлага надбавка от 0.20% върху стандартния лихвен процент. Освен че е сигурен и удобен, промоционалният депозит не изисква посещение на банков офис. Той е достъпен само на няколко клика разстояние през Виртуалната банка BACB Plus от компютър.

Посещавайки www.bacbplus.bg/deposit можете да откриете и управлявате дистанционно повече от един депозит. Избирате между 3, 6 и 12-месечен период, в зависимост от посочената валута. Независимо от това на кой продукт се спрете, ще получите надбавка от 0.20%.

Депозитите се предлагат за клиенти, които нямат активна разплащателна, депозитна или друга сметка в БАКБ. Регистрацията отнема броени минути, като след получаване на необходимите документи, служител на БАКБ има грижата веднага да се свърже с Вас, за да потвърди параметрите на заявката.

След обработката й в банката, ще получите на регистрирания електронен адрес за кореспонденция информация за IBAN на открития на Ваше име онлайн депозит в БАКБ. В рамките на 15 календарни дни след това следва да захраните депозита си чрез превод от Ваша собствена сметка при друга банка в България (която сте посочили в заявката за откриване).

Онлайн депозитът е бърз, сигурен и удобен, но и носи със себе си предимствата на първата виртуална банка в България. BACB Plus е платформа с изцяло дигитализирани банкови услуги с максимална защита.  Тя е с лесна навигация, удобна и интуитивна. Различните канали позволяват на потребителите да банкират без ограничения на устройството или средството за подписване на транзакции, което ползват.

Детайлната информация за новия продукт е достъпна тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:59 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още