IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Депозитите и кредитите приковават вниманието през новата седмица

В петък ще се проведе Здравният дебат на Puls.bg и Investor.bg на тема „Иновации и оценка на здравните технологии – ползи и предизвикателства“

09:22 | 20.06.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Депозитите и кредитите приковават вниманието през новата седмица

Депозитите и кредитите приковават вниманието през новата седмица.

В понеделник (20 юни) Националният статистически институт (НСИ) ще публикува годишни данни за издателската дейност през 2015 г.

На този ден се навършват две години от затварянето на Корпоративна търговска банка АД.

Във вторник (21 юни) НСИ ще оповести данни за разходите за труд през първото тримесечие на 2016 г.

В сряда (22 юни) ще бъдат изслушани кандидатите за членове на Комисията за защита на конкуренцията в рамките на заседание на Комисията по икономическа политика и туризъм към Народното събрание.

Предстои да разберем дали ще бъде стартирана процедура по приемане на правила за номинации, критерии за избор и срок за изслушване на потенциални кандидати за поста председател на Комисията за финансов надзор, защото миналата седмица официално изтече мандатът на Стоян Мавродиев. 

В четвъртък (23 юни) Българската народна банка ще изнесе своята месечна парична статистика. От нея ще разберем повече за нивото на депозитите в банковата система през май, обема отпуснати кредити и нивото на лоши заеми.

В петък (24 юни) НСИ ще публикува предварителни данни за индексите на цените на износа и вноса през първите три месеца на годината.

На този ден ще се проведе Здравният дебат на Puls.bg и Investor.bg на тема „Иновации и оценка на здравните технологии – ползи и предизвикателства“.

През седмицата се провеждат и редица общи събрания на публичните компании

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:35 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още