IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Борисов уволни заместник-министъра на енергетиката Антон Павлов

Решението е по преценка на премиера

17:37 | 30.10.15 г. 2
<p>
	<em>Снимка: Министерство на енергетиката</em></p>

Снимка: Министерство на енергетиката

Министър-председателят Бойко Борисов освободи по своя преценка от длъжност заместник-министъра на енергетиката Антон Павлов, съобщиха от правителствения пресцентър.

Заповедта на премиера е издадена и влиза в сила от днес. Конкретни причини за решението не се посочват.

Павлов беше назначен от Бойко Борисов за заместник министър на енергетиката през ноември миналата година. Той беше част от екипа на министъра на икономиката и енергетиката Васил Щонов в служебния кабинет на Георги Близнашки.

В своята кариера Павлов е заемал различни държавни и частни дружества в областта на енергетиката. Освен експерт в Министерството на икономиката и енергетиката той е заемал ръководни длъжности в ЧЕЗ България, както и в „Лукойл България” и "Мини Марица Изток".

Павлов е завършил магистратура по автоматика и електроника в Техническия университет ВМЕИ "Ленин" – София, както и магистратура по Финанси и корпоративни финанси в УНСС – София. Докторант е на Стопанската академия "С. А. Ценов" – Свищов.

Владее английски, руски и немски език.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:56 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 0
Windowshopper
преди 8 години
Без доводи премиера може да помисли да отстреля и Николай Николов, напълно си го заслужава, въпроса е дали Радан ще се съгласи !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 7 rate down comment 0
serafima
преди 8 години
Решението е по преценка на премиера, а съобщаването на новината няма никакъв смисъл. Уволнението е много в стила на премиера. Сам си го назначава, сам си го сваля, без никакви аргументи. След като нищо не ни се казва като основание за уволнението и нищо не знаем за този човек, какъв коментар очаквате от нормален и мислещ читател?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още